Općina Pakoštane

Poziv na stručni skup "Hrvatsko povrće" u Vodicama od 6. 12. do 8. 12.

Gospodarski list želi potaknuti i revitalizirati domaću proizvodnju povrća, stoga organizira jedini stručni skup o proizvodnji povrća u Republici Hrvatskoj, koji će se održati od 6. do 8. prosinca 2023. u hotelu Olympia u Vodicama.
Svi koji navedu da dolaze prema obavijesti LAG-a LAURA, dobivaju besplatne akreditacije.

Link za prijavu: https://hrvatsko-povrce.hr/ <https://j78h3dzrq2.execute-api.us-west-2.amazonaws.com/track?curr_track_type=link_click&link_id=Wqn1UK4&temp_id=IjMxOTA1NSI_3D&email_id=goran%40gospodarski-list.hr&s_id=YiyPoi&server=default&type=replace_drip_type> - označite status da ste uzvanik i navedite ime LAG-a preko kojeg dolazite (LAG Laura).

Kako uspješno proizvoditi i prodati povrće?
Svi ljubitelji povrća, a posebno proizvođači koji žive od proizvodnje povrća, dobrodošli su na 7. „Hrvatsko povrće“ - jedinu konferenciju posvećenu proizvodnji i svemu ostalom što se tiče svijeta povrća!

Od 𝟲. 𝗱𝗼 𝟴. 𝗽𝗿𝗼𝘀𝗶𝗻𝗰𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟯. godine, 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗢𝗹𝘆𝗺𝗽𝗶𝗮 𝘂 𝗩𝗼𝗱𝗶𝗰𝗮𝗺𝗮 postaje epicentar inovacija, poslovnih prilika i znanja o uzgoju i prodaji povrća. Sve sudionike očekuje nezaboravno iskustvo na ovom stručnom skupu o proizvodnji povrća u Hrvatskoj koji organizira Gospodarski list uz suorganizaciju najznačajnijih institucija u poljoprivredi i sudjelovanje više od 35 tvrtki iz sektora proizvodnje povrća. Sudionici se mogu povezati s relevantnim institucijama u sektoru povrćarstva, educirati za razvoj vlastite proizvodnje i prodaje jer će inspirativni govornici podijeliti svoja iskustva i najnovije trendove te saznanja, kao i aktualne informacije o proizvodnji povrća. Konferencija Hrvatsko povrće pruža mogućnost susreta s predstavnicima trgovačkih lanaca i velikih otkupljivača povrća, stoga nemojte propustiti priliku za stvaranje novih poslovnih veza i udruživanje sa stručnjacima iz branše. Ova konferencija otvara vrata ka novim prilikama i razvoju vašeg poslovanja. Rezervirajte svoje mjesto već danas! Za detalje o prijavi i programu posjetite službenu web stranicu: https://hrvatsko-povrce.hr/ <https://j78h3dzrq2.execute-api.us-west-2.amazonaws.com/track?curr_track_type=link_click&link_id=Wqn1UK4&temp_id=IjMxOTA1NSI_3D&email_id=goran%40gospodarski-list.hr&s_id=YiyPoi&server=default&type=replace_drip_type> gdje je i detalniji program konferencije, kao i uvjeti smještaja kojeg možete samostalno potražiti neovisno od organizatora.

Izbornik
Nazovite nas
+385(0)23 381 060