Općina Pakoštane

OPĆINA PAKOŠTANE POTIČE IZVRSNOST

Milivoj Kurtov načelnik Općine Pakoštane danas na svečanom prijemu u Općini Pakoštane uručio je nagrade učenicima i mentorima OŠ “Pakoštane” koji su na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama ostvarili iznimne rezultate ove godine. Mišljenja smo da učenici koji se najviše trude i zalažu trebaju biti istaknuti i nagrađeni, a to će sigurno motivirati i ostale učenike istaknuo je načelnik.

Osim onoga što roditelji mogu poduzeti, važno je da i mi kao Općina na vrijeme prepoznamo i nagradimo trud i zalaganje onih koji se razvijaju i daju pozitivan primjer zajednici. Danijela Vulin direktorica Turističke zajednice naglasila je da ćemo pokušati i ubuduće kroz razne projekte potaknuti i ostale učenike koji imaju interes za bilo koje područje znanja da ga nastave razvijati.

Čestitke, naravno, zaslužuju svi učenici koji su bili na natjecanjima i smotrama te su se tijekom školske godine sa svojim mentorima marljivo pripremali za natjecanja. Nagrada Općine Pakoštane i Turističke zajednice Općine Pakoštane je poruka da se rad i trud uvijek isplate jer postići zavidne rezultate nije moguće bez puno odricanja. Izvrsnost treba poticati i bit ćemo uvijek tu za našu djecu.

Izbornik
Nazovite nas
+385(0)23 381 060